21 maart Dag van de Zorg

Op 21 maart is Stichting Ezelwelzijn aanwezig in het gemeentehuis van Borger ter gelegenheid van “De dag van de Zorg”.
Komt u ook kijken?
Hieronder het artikel wat in de krant komt te staan en neem een kijkje op de website “Waar een wil is”

 

Bouwen aan de dag van morgen.

We hopen U van harte op: 21 maart 2015, Grote Zorgbeurs, Gemeentehuis Borger-Odoorn te Exloo te mogen verwelkomen.

Aanvang : 14.00 uur.

De organisatie van de Zorgdag is in handen van de Stichting “Waar een Wil is” en de Stichting “Cultureel Fonds De Paasbergen” te Odoorn. Informatie via : www.stichtingwaareenwilis.nl

 

Een geslaagde zorgbeurs zit ‘m niet alleen in wie een stand bemand.

Minstens zo belangrijk bent U, inwoner van de gemeente Borger-Odoorn of elders vandaan. Waarom willen we graag, dat u komt?

Op de Zorgdagbeurs staan o.a. plm. 60 (kleine)zorgaanbieders, de sociale teams van de gemeente, ondernemers over voeding, bewegen, therapie met paarden en honden, het onderwijs, levensbestendig wonen, ECO-Oostermoer Leefbaar en Duurzaam Platteland, Hospice Het Huis van Heden, uitvaart, etc. enthousiaste deelnemers, die u allen actuele informatie kunnen geven over de ontwikkelingen in de veranderende ZORG.

Wilt u op de hoogte zijn, blijven van deze ontwikkelingen dan heeft deze beurs zeker waarde voor u. Aanvullingen, overige informatie vindt u op onze website.

We willen van de Zorgdag een jaarlijks terugkerend info-event maken voor (kleine) zorgaanbieders. Laten we gaan voor een sfeervolle, interessante, informatieve netwerkdag. Een doorlopende PowerPoint presentatie over zorg zal via het interne TV circuit van het gemeentehuis worden uitgezonden.  Muzikale ondersteuning is er door Dr. Gipsy; zij brengen zigeunermuziek uit Hongarije, Roemenië en Rusland.

Bron: waar een wil is ezel-transparent