Carlijntje

Maandag 26 juni was het zover.
Ezel Carlijntje werd door de eigenaresse aan onze stichting toevertrouwd. Met de trailer achter de auto vertrokken we naar Dedemsvaart.
Aangekomen op het aangegeven adres werden we vriendelijk begroet door Carlijntje. Nog even wachten op de dame des huizes en dan konden we de ezel meenemen. Na een telefoontje bleek dat er kleine miscommunicatie was opgetreden over de dag. Was de bedoeling donderdag, het was echter maandag. Geen probleem. De eigenaresse was in de buurt dus na een paar minuten was ze thuis. Dat was toch wel even slikken omdat nu ineens Carlijntje vandaag naar haar nieuwe adres vertrok. Toch kan dat soms heel goed werken. Zo ook hier. Carlijn werd geknuffeld en we liepen naar de trailer. (Haar eigen knuffels lagen al in de trailer) Het zag er goed uit. Alleen 1 maal op klep stagneerde het. Carlijntje gooide al haar krachten in de strijd om niet de trailer in te lopen. Met wat mankracht en wat lekkernijen lukte het uiteindelijk toch. Best emotioneel voor de eigenaresse, omdat ze op donderdag had gerekend. Toch wist ze dat dit een goede keuze was.
De moeder en vader van Carlijntje waren inmiddels beide overleden. Carlijntje was ook bij haar geboren.
Er was nog serieus erover nagedacht om er een nieuwe ezel bij te nemen. Maar na een ontmoeting met onze stichting vond ze dit de beste keuze.
Na het afscheid terug naar Zwinderen waar Carlijntje vlot de trailer uit liep.
Aangekomen bij de wei begroette ze met een luid gebalk haar nieuwe vriendjes.Altijd even aftasten, maar de kennismaking verliep prima.
Ze liep al snel de weide in en begon heerlijk te grazen tussen de andere ezels.
In afwachting op een goed adres waar we haar kunnen plaatsen.
Mocht iemand na het lezen van dit stukje interesse hebben, Carlijntje is te bewonderen op onze open dag te Zwinderen.
Van 10.00 tot 16.00 uur bent u van harte welkom.

carlijntje