Gees in Wintersfeer

Stap binnen in de wereld van Gees in Wintersfeer
op 29 en 30 november 2019

Wij zijn op beide dagen aanwezig

Doe winterse inspiratie op bij het evenement “Gees in Wintersfeer”. Het prachtige dorp Gees, met zijn karakteristieke Saksische boerderijen, is dan omgetoverd in een sfeervol verlicht wintersdorp.

De verlichte route leidt u langs de authentieke boerderijen, waarvan velen de baanderdeuren van hun deel of schuren open stellen voor u als bezoeker en waar u terecht kunt voor allerlei activiteiten (zowel binnen als buiten) op het gebied van kunst, natuur, cultuur, muziek, proeverijen, demonstraties en verkoop van allerlei producten. Ook dit jaar streven we samen met onze plaatselijke ondernemers naar een gevarieerd aanbod. 

Ook zijn er langs de route diverse mogelijkheden om iets te eten of te drinken of even lekker uit te rusten.
Meer informatie over de deelnemers, de live muziek en het programmaboekje vind je hier.

Tijdens het evenement is het dorp Gees afgesloten voor verkeer. Wel rijdt het openbaar vervoer. Huifkarren worden ingezet om bezoekers te vervoeren naar de diverse activiteiten. Er hoeft geen entree betaald te worden en ook het parkeren is gratis. Voor mindervaliden zijn speciale parkeerplaatsen aanwezig (alleen met geldige invalide parkeerkaart). De verkeersregelaars wijzen u de weg naar de verschillende parkeerplaatsen. Tevens zal er een programmaboekje op de dag zelf worden uitgereikt met de deelnemers en waar deze op de route te vinden zijn. “Gees in wintersfeer” is op beide dagen te bezoeken tussen 15.00 en 21.00 uur.

Kom gezellig naar Gees, kijk, luister, proef, voel en geniet van alles wat Gees in Wintersfeer u te bieden heeft.

U bent op beide dagen van harte welkom.