Humphrie en Lady blij met hun nieuwe plek

Toen wij afgelopen oktober Humphrie en Lady op gingen halen, zeiden de voormalig eigenaren dat ze graag een financiële adoptie wilden doen.
Dan blijven de ezels lopen op onze opvanglocatie.
Maar dat ze er ook vrede mee zouden hebben als ze te zijner tijd naar een goed gezin zouden gaan.
Vandaag was het zover, Humphrie en Lady gingen naar hun nieuwe plek.
Afgelopen maanden hebben beide ezels veel geleerd. Toen we ze gingen ophalen, wilden ze de wei niet uit. Want dit kenden ze niet.
En het kostten toen heel wat moeite om ze in de trailer te krijgen.
Nu stonden ze geregeld samen met andere ezels en werden ze ook verweidt. Dit resulteerde in het feit dat ze vanmorgen redelijk makkelijk de trailer in liepen. Humphrie twijfelde wel even of hij echt wel mee zou lopen maar toen hij zag dat Lady gemakkelijk meeliep besloot hij toch ook maar mee te gaan. Wij waren heel blij dat het allemaal zo gemakkelijk liep en konden dus al spoedig op weg richting nieuwe verblijf. Bij aankomst werd het hek van de weide al direct geopend. Humphrie en Lady liepen rustig met ons mee hun nieuwe weide in. Ze moesten wel even kijken wie er aan de andere kant van het hek stonden. Het zijn 3 schapen die ook hun ogen uitkeken. Al spoedig begonnen ze beiden te grazen. Wij bekeken in de tussentijd de tuin en onder het genot van koffie maakten we de papieren in orde. Toen we wegreden stonden beide nog steeds rustig te grazen of ze er al vele jaren stonden.

Lady ( op de voorgrond) en Humphrie