Prachtige donatie en ANBI

Onze eerste ANBI donatie is een feit want vandaag werden wij van Stichting Ezelwelzijn aangenaam verrast met een prachtige donatie.
Het begon allemaal toen het schoolbestuur van OBS de Klimop in Gees, vanwege de sluiting van de school, voor alle leerlingen een donatiepotje beschikbaar stelde.
Ook voor Emma Brookman kwam de opgave om na te denken aan wie zij dit prachtige bedrag wilde schenken.
Daar hoefde Emma niet zo lang over na te denken want net als haar oma is ze gek op ezeltjes.
Al snel viel de naam van Stichting Ezelwelzijn want ons werk en de liefde en zorg die wij aan opvangezels schenken raakten Emma recht in het hart en dus was de keuze gemaakt.
Vandaag werd dan ook onder het toeziend oog van de langoortjes door Emma een geweldige cheque van € 482,50 aan Joop, de voorzitter, overhandigd.
Een bedrag wat geheel ten goede komt aan medicatie, voer en verzorging van onze ezeltjes, met een groot DANK JE WEL voor dit gulle gebaar van Emma en OBS de Klimop.
Natuurlijk hopen wij dat het feit dat wij nu een ANBI zijn en dus de donatie voor de schenker aftrekbaar is bij de fiscus, meerdere mensen over de streep trekt om ons zinvolle en nog altijd nodige werk te ondersteunen. Voor informatie zie onze pagina “donaties”.

Namens de ezeltjes wilden wij onze dank aan Emma onderschrijven met een klein presentje waarvan wij hopen dat zij het met trots zal dragen.

emma_collage-2