Uitreiking cheque Rabobank Het Drentse Land 

Eind 2022 kreeg Stichting Ezelwelzijn een prettige mededeling van de Rabobank.  U ontvangt een donatie uit ons Coöperatiefonds van € 2.700,00 voor de realisatie van sedumdakken op de schuilstallen van onze ezels.  
 
20  februari 2023 was het dan zover: de uitreiking van de cheque. Zowel voorzitter Joop Meijer als onze fotogenieke ezel Tinus waren er helemaal klaar voor. Naast de directeur en afdeling marketing  van onze Rabobank was ook het Markteam van Rabobank Het Drentse Land , het gezicht van de Rabobank en de  Werkgroep Coöperatief Dividend, de werkgroep binnen de ledenraad van Rabobank Het Drentse Land, die over de toekenning beslist aanwezig.  

Na eerst even genieten van echt heerlijke taart en koffie en thee en een wederzijdse kennismaking werd al snel over gegaan naar de officiële uitreiking. Deze vond plaats voor een van de schuilstallen waarbij Tinus namens de ezels en kippen een en ander gadesloeg… 

Na het officiële gedeelte volgende een rondleiding op het terrein met een bezoek aan de andere ezel, kippen en natuurlijk onze ontvangstruimte. Kort om een fantastische gezellige middag. 

Bedankt Coöperatiefonds Rabobank Het Drentse Land.