Warm bad voor Yentl en Lotte

Eindelijk was het dan zover, de nieuwe eigenaren van Yentl en Lotte waren klaar met de verbouwing en de herinrichting va het land. Beide ezels waren meer dan welkom dat zag je ook wel aan de tijd en energie die gestoken is in het nieuwe onderkomen van beide. De aanwezige zon deed er een schepje bovenop, het voelde als een warm bad.

Na het vertrek bij de vorige eigenaren zijn Yentl en Lotte samen met hun twee ezelvrienden Ginger en Laika wat langer dan normaal gesproken tijdelijk in de opvang te Zwinderen geweest. En dat had ook een reden… Ezels afstaan is 1 maar loslaten kan en mag wat tijd vragen. Ook bij stichting Ezelwelzijn.

De afspraak met de nieuwe eigenaren was eind 2022 dan ook gemaakt dat Yentl en Lotte pas zouden verhuizen naar hun nieuwe plek na een afscheid van alle verzorgers. Het afscheid gebeurde in Januari 2023. Mooi om te zien hoe met hoeveel passie en warmte ieder op zijn eigen wijze sprak over de zorg periode. En ze kwamen niet alleen voor het afscheid er werd ook lekkers mee gebracht voor alle ezels. Daar hebben de ezels echt van genoten.

Het wachten bleek geen probleem naast het klaarmaken van de accommodatie is de overbruggingstijd ook besteed aan verdieping en voorbereiding. Een van de dingen was een dagje meelopen bij stichting Ezelwelzijn… Die dag is naast het poepscheppen ook aandacht besteed aan voeding en hoef en vacht verzorging.

Dat gaat vast goed komen met die twee..

Tijdens de contacten na de plaatsing blijkt dat ook wel. De dames hebben hun eerste spa welness al achter de rug.