Welkom Baladur en Juultje

Na een eerste kennismaking met de ezels, hebben we ze de halsters omgedaan. Vervolgens zijn we richting de trailer gelopen. Baladur ging met enige aarzeling zo de trailer in. Maar Juultje had heel wat meer overredingskracht nodig om de trailer in te stappen. Maar uiteindelijk stonden ze in de trailer. Nog gauw werd afscheid genomen en een laatste foto gemaakt en toen gingen ze op weg naar Zwinderen. De terugweg verliep vlot, op een file na bij Nijkerk. Om kwart over 6 draaiden we de dam op. Ook deze ezels werden begroet door Pietje. Eenmaal bij de wei aangekomen krijgen Juultje en Baladur een hartelijk welkomsgebalk door Tommy en Luuk.  Echt interessant waren zij nog niet voor Juultje en Baladur.
De pony’s in de andere wei waren veel interessanter. Maar na enige tijd gingen ze de wei verkennen en kijken welke ezels aan de andere kant van de draad stonden.

Woensdagmorgen waren we op tijd afgereisd naar Zeeuws Vlaanderen om daar Juultje en Baladur op te halen. Na een reis bijna 4 uur kwamen we aan bij het adres. Door een miscommunicatie  hadden ze hun nieuwe adres doorgegeven en niet het adres waar de ezels stonden.
Maar eerst gauw een bakje koffie en toen naar het adres, 11 km verder op waar de ezels stonden. En daar stond de eigenaar ons op te wachten.