Een nieuw “paleisje” voor Bibi en Biltz.

Het heeft even geduurd alvorens Bibi en Blitz van Stichting Ezelwelzijn konden verhuizen naar hun nieuw onderkomen.
Reden was dat beide nieuwe eigenaren de accommodatie tip top in orde wilden hebben alvorens Bibi en Blitz  de reis gingen maken naar hun nieuwe locatie. Tijdens de bouwperiode is er  wel verschillende keren bezoek gebracht aan Stichting Ezelwelzijn en is zo alvast een band met beide ezels opgebouwd.

Eindelijk was het dan zover, het nieuwe onderkomen klaar en de verhuizing gepland. Nadat  Bibi en uiteindelijk ook Blitz in de trailer waren gestapt hebben we de reis naar de kop van Drenthe gemaakt. De reis ging voorspoedig en aangekomen op de plek van bestemming zagen we een glimp van herkenning off was het toch de herinnering aan de heerlijke snoepjes en de warme welgemeende knuffelmomenten??
Ze stapten dan ook sneller uit de trailer dan erin.  Mooi om te zien en te ervaren.

Het nieuwbouw resultaat mocht er wezen. Er is als het ware  van niets iets prachtigs gemaakt.
Een mooie ruime stal, een prachtig omzoomd weiland met kastanje hout daaraan gekoppeld landbouwgrond en in de verte een bos.
Dichtbij genoeg om er te gaan wandelen in de toekomst.
Als buren 2 geiten en 2 schapen, ze kunnen zelfs bij elkaar over de “vloer” en dat gebeurde als  snel. Bibi en Blitz, gewend aan schapen, werden al snel  in de poten gesloten van de andere dieren.  Kortom een gezellige beesten boel, dat gaat goedkomen. Middags stond de kennis making met beide honden op het programma die waren voor de gelegenheid eerst naar de trimsalon.

Daar stopte het bouwwerk niet. Voor beide eigenaren een heerlijke chillplek om op het  knusse ingerichte  plaatsje, met een prachtige ezel poster aan de muur, nabij de dieren heerlijk te kunnen zitten mijmeren en tegelijkertijd te genieten van hun beestenboel.

Veel plezier met elkaar.