Tussenstand actie CB het Talent

Het gaat goed met de lege statiegeldactie. Bij de school was afgelopen week wat minder ingeleverd, maar de kinderen waren ook druk bezig met Sinterklaas.Op onze inleveradressen was het een mooi opbrengst. We hebben inmiddels voor een bedrag van € 561,84 ingezameld aan lege statiegeld flessen/blikjes. We hebben nog 2... Lees meer »

Welkom Mark

Enige tijd geleden werden we benaderd door MBO school. De school had nieuwe plannen voor de plek waar de ezel en de shetlanders stonden. Ze wilde graag weten of wij de ezel konden opvangen en wat onze werkwijze was. En wat er dan met Mark ging gebeuren.

Welkom Floortje en Kaatje

Gelukkig lag er niet veel sneeuw en was het niet glad, heel fijn want vanmorgen gingen we op pad om Floortje en Kaatje op te halen. Helaas was er een wegafsluiting dat is altijd even puzzelen maar uiteindelijk kwam het toch goed.

Gees in Wintersfeer

Afgelopen weekend was de markt "Gees in Wintersfeer". Ondanks en gure, regenachtig en winderige vrijdag en redelijke droge zaterdag was het gezellig druk. Menigeen was afgereisd naar Gees om de markt te bezoeken.

Welkom Saartje en Sambru

Daar gingen we dan op een zaterdagochtend eind oktober richting het mooie Brabant.| Voor zo'n lange trip krijgen we altijd een volle picknickmand mee. Aangekomen op de locatie die het midden hield van een camping aangevuld met dagbesteding stonden Sambru en Saartje niet te trappelen.

Start flessenactie CB Het Talent

Om de lege flessenactie op een bijzondere manier in te luiden had basisschool CB Het Talent in Emmen aan ons gevraagd of het mogelijk was dat wij langs konden komen. Afgelopen vrijdag gingen we op pad tezamen met ezels Tinus en Misty. Bij de basisschool aangekomen hadden de leerlingen precies pauze. We werden hartelijk verwelkomd.

Opknappen container

We hebben een start gemaakt met het opknappen van onze  oude container. De container wordt omgebouwd als schuilstal voor onze ezels. Jong en oud is actief bezig met de werkzaamheden. Fijn te melden  is dat we via een donatie het dakleer hebben ontvangen.  Een begin van het sedumdak hebben gekregen van... Lees meer »