Een dagje uit

Vandaag hadden we twee bewoners op bezoek van de Weegbree uit Klazienaveen.Rond een uur of  11 kwamen ze aan met 2 begeleiders. Het was even zoeken want de navigatie had last van de warmte en stuurde ze de verkeerde kant op.We hebben ze van harte welkom geheten en nodigde ze... Lees meer »

11 juni open stalmiddag

Op zondag 11 juni opent we onze staldeuren voor iedereen die graag met ezels wil knuffelen of borstelenof gewoon van ze wil genieten is van harte welkom.Ook kunt u dan leuke ezel-items kopen of een kopje koffie/thee.Voor de kinderen is er ranja en natuurlijk onze grabbelton. Tijd: 13.00 –16.00 uurWaar:Verlengde... Lees meer »

Diederik naar een nieuw gezin

Dinsdagochtend toen ik op de ezelopvang kwam stonden de trailer en auto al klaar. We liepen richting weide waar Diederik stond die er zoals altijd direct aan kwam. Knuffelen daar houdt Diederik van dus is hij er altijd direct als je de weide in stapt. Diederik liep lief mee zo... Lees meer »

Roos op bezoek bij de ezels

Recentelijk kwam mijn vriendin Roos de ezels bezoeken. Ik ben er op de donderdagen als vrijwilliger en Roos had een keer zin om langs te komen. De ontmoeting met de ezels was zacht en nieuwsgierig.En we hebben mooie foto’s van het contact kunnen maken. Roos heeft genoten van de intimiteit.... Lees meer »

Bewoners van De Weegbree op bezoek

Vandaag hebben we bezoek gehad van een aantal bewoners van Tangenborgh locatie de Weegbree. Rond een uur of 11 kwamen ze met een personenbusje voorrijden. Eerst hebben we genoten van een kopje koffie/thee met een kruidenkoek. Gerda vertelde wat over de stichting en de ezels die er lopen. Hierna zijn... Lees meer »

Workshop Hoefverzorging

Zondag 23 april hadden we een workshop Hoefverzorging georganiseerd. De deelnemers werden ’s morgens ontvangen met koffie/thee en heerlijke stroopwafel.Na een korte introductie van wat wij als stichting doen en een voorstelronde van de deelnemers, vertelde Gerda over de noodzaak van hoefverzorging en wat men kan tegen komen als hoefprobleem... Lees meer »

Molen Massier Meimarkt

Op zaterdag 13 mei wordt de Molen Meimarkt georganiseerd aan het Westeinde 39 in Dalfsen. Stichting Ezelwelzijn is daar aanwezig met een kraam met leuke ezelitemsOok geven we uitleg over het werk wat de stichting doet. De markt is 10.00 uur tot 16.00 uur Adres Westeinde 39, 7722 CX Dalfsen... Lees meer »

Giovannie, Lizzy en Carlos zijn verhuisd

Ongeveer een week geleden zijn er ezelliefhebbers op bezoek geweest, die ezels zochten voor hun achtergebleven ezel Isha. Isha had helaas afscheid moeten nemen voor haar maatje. Na wat informatie uitgewisseld te hebben, gingen ze kijken bij de weide waar Giovanni, Lizzy en Carlos stonden. Na wat verder kennismaking met... Lees meer »

De dierenarts op bezoek

Vrijdag is de dierenarts op bezoek geweest voor de tanden en entingen. Voor Wobbert, die last heeft van EOTHR, was dit zijn jaarlijkse controle. Zijn voortanden werden bijgevijld zodat het weer beter aansluit. Gelukkig zaten alle tanden nog mooi vast. En hoefden daar verder niks aan te gebruiken. De kiezen... Lees meer »

Onze webshop is vernieuwd

Wist u dat wij ook een webshop hebben? Deze webshop is gevuld met leuke ezelspullen. Leuk om iemand cadeau te geven of gewoon voor jezelf. U kunt per email doorgeven wat u graag wilt kopen. Na betaling worden ze naar u opgestuurd.In overleg kunnen ze ook opgehaald worden op onze... Lees meer »