Gezocht vrijwilliger(s)

Bij Stichting Ezelwelzijn houden wij ons bezig met het opvangen van ezels, het herplaatsen bij adoptiegezinnen en geven wij ook voorlichting aan scholen over de ezel.We verzorgen ook ezeldagen voor instellingen met ouderen en gehandicapten. Ook voor persoonlijke begeleiding omtrent ezels kunt u bij ons terecht. Wij zoeken vrijwilligers die...

Karel verliest maatje Antje

Antje en Karel,  geadopteerd via Stichting Ezelwelzijn,  genoten beide van het landelijke boerderijleven samen met hun persoonlijke verzorger die echt van ze genoot.  Aan aandacht en af en toe een aai over de “bol” zeker geen gebrek.

Adriaan, het nieuwe maatje voor Roos

Eind januari hebben we Adriaan opgehaald bij de eigenaresse voor kleine medische ingreep. De eigenaresse stond nog in dubio of ze een maatje voor Adriaan erbij wilde. Of dat ze afstand wilde doen van Adriaan. Ze heeft nu voor het laatste gekozen.

NLdoet 2024

Afgelopen zaterdag stonden de vrijwilligers klaar om aan de slag te gaan. De ontvangstruimte moest schoongemaakt worden en opnieuw worden ingericht. De kantine en de toilet waren toe aan een opfrisbeurt.

Welkom Baukje

Een paar jaar geleden hebben wij Baukje bij een familie geplaatst die een maatje zochten voor hun paard. Aangezien Baukje bij paarden had gestaan leek ons dat toen een goede match. Dat was ook super goed, die twee konden het goed met elkaar vinden.

NL doet zaterdag 16 maart

Op 15 en 16 maart organiseert het Oranjefonds NLdoet 2024. Ook wij doen mee op zaterdag 16 maart. We willen graag de ontvangstruimte, kantine en toiletten weer up-to-date maken. Dit betekent schoonmaken, schilderen en eventuele beschadigingen bijwerken.

Paasactie Dierenlot

We doen mee aan de paasactie van Stichting Dieren lot. We hebben extra schuilstallen geplaatst voor de ezels die tijdelijk in de opvang komen. Deze zijn nu klaar en al in gebruik genomen.  We zouden graag, deze schuilstallen, voorzien van stromend water en elektriciteit.