Frits van ’t Koningshof

Ruim een maand geleden kwam Frits van `t Koningshof naar onze opvang locatie in Zwinderen. Tijd voor een nieuwe start voor hem. Na een gezondheidscheque en observatie werd Frits geschikt bevonden voor adoptie op een nieuwe plek. De vraag voor een nieuwe plek kwam afgelopen week binnen. Onze adoptie ezel... Lees meer »

Digitale Collectebus

Wij, als Stichting Ezelwelzijn, hebben een digitale collectebus via Stichting Dierenlot.Wij hebben geld nodig  voor de ezels die op onze opvanglocatie verblijven.Een aantal van deze ezels hebben extra zorg nodig, in de vorm van medicatie en speciaal voer.De tandarts komt 2x per jaar om te zorgen dat ze goed kunnen... Lees meer »

Stichting Ezelwelzijn op RTV Drenthe

Tijdens onze open dag voor onze adoptiegezinnen en sponsoren, kwam RTV Drenthe op bezoek op een reportage te maken van onze nieuwe accommodatie. Klik op onderstaande link voor het bericht en de reportage. https://www.rtvdrenthe.nl/nieuws/173408/Ezelwelzijn-opent-de-deuren-om-nieuwe-stal-te-laten-zien

Welkom Misty

Vandaag zijn we naar de kop van Noord-Holland gereden om onze aanwinst Misty op te halen. Een mooi ritje met een volle picknickmand vanuit Zwinderen door het mooie Friesland over de afsluitdijk naar Middenmeer. Misty woont daar, sinds vorige week alleen in haar ezelstal op een erg mooie locatie. Daarvoor... Lees meer »

Sjors is verhuisd

Gisteren hebben we Sjors naar een nieuwe plek gebracht. Daar was een ezel overleden en zochten ze voor de andere ezel Zara een nieuw maatje. Eerst is de eigenaresse nog op de opvanglocatie komen kennis maken met Sjors. Er was meteen een klik tussen haar en Sjors. Na een lange... Lees meer »

Welkom

Zaterdag hebben we Frits, Grietje en Lisa opgehaald.Daar verandering van de situatie, kwam men tot de conclusie dat er te weinig tijd en ruimte voor de ezels overbleven. Ze wilden graag dat ze weer op een goede op plek terecht komen en hadden besloten de ezels aan ons over te... Lees meer »

Terugblik Open Stalmiddag

Terugblik op de open stalmiddag van 18 juli. Enkele bewoners van de Herbergier Gees waren ook geweest om even heerlijk te knuffelen met de ezels.

Kasper en Luna en nog meer.

Er is deze week veel gebeurt bij Stichting Ezelwelzijn. Dinsdag kwamen er 2 dames uit Friesland wandelen met de ezels.Na een eerste kennismaking werden de ezels Tinus en Gijs aan de dames voorgesteld.Er werd een rond gelopen door Zwinderen en het bos bij het bosbad van Zwinderen.Op de Brink hebben... Lees meer »

21 Augustus Schuurverkoop

Op zaterdag 21 augustus organiseren we een schuurverkoop van 11.00 – 15.00 uur op de parkeerplaats bij Stichting Ezelwelzijn. We hebben diverse spullen verzameld van paardenspullen tot huishoudelijke artikelen, speelgoed, boeken, spellen. Teveel om op te noemen. Ook de altijd prijs kraam is aanwezig met mooie prijzen. De opbrengst komt... Lees meer »

18 juli Open stalmiddag

Op 18 juli hadden we een open stalmiddag. Diverse ezelliefhebbers kwamen langs om de ezels te aaien of borstelen.Of informatie vragen over het houden van ezels. Het was een geslaagde middag.