Welkom thuis Sara..

In de maand juni moest Sara onverwacht afscheid nemen van haar maatje Barney.
Erg verdrietig allemaal voor zowel Sara als de eigenaren van Barney.
Om te voorkomen dat Sara alleen en verdrietig achterbleef is Sara tijdelijk verhuisd naar Zwinderen om bij Stichting Ezelwelzijn een nieuw maatje te zoeken. Het is eigenlijk net als bij Tinder gegaan. Wanneer is er een match?
Grappig was het om te zien dat Sara hierin  de leiding nam. Er kwamen genoeg ezels bij Stichting Ezelwelzijn binnen alleen Sara werd er niet anders van totdat Juultje kwam. Volgens ons voelden ze van elkaar aan dat ze hetzelfde hadden meegemaakt en moesten verwerken.
Juultje heeft nl. ook plotseling afscheid moeten nemen van haar maatje en bleef verdrietig en alleen achter.
Vandaar haar terugkeer naar Stichting Ezelwelzijn.

Na verloop van tijd werden Sara en Juultje  closer en zochten ze steeds meer elkaars nabijheid. Ondertussen zaten de eigenaren van Sara niet stil. De stal werd gerenoveerd en gepimpt en de weiden werden op nieuw ingedeeld.  Half oktober was het zover, Sara kon weer terug naar haar oude stal. De stap in de trailer ging snel en goed. Samen met Juultje vertrok Sara vanuit Zwinderen naar haar eigenplekje…

En dat het goed was zagen we bij thuiskomst. Sara ging voorop naar het voor haar bekende terrein en Juultje volgde  na eerst wat verkennend onderzoek te hebben gegaan.

Na voor beide ezels een appel en de brengers en eigenaren appeltaart konden we tevreden en met een goed gevoel weer terug keren naar de opvang locatie in Zwinderen.

Veel plezier samen Sara en Juultje Riet en Lars.