Sieb is verhuisd

Het zat er wel aan te komen maar zowel stichting Ezelwelzijn en Sieb hadden er geen haast mee.
Belangrijk was dat Siebe naar een plekje ging waar hij welkom is en  zich thuis voelt.

En dan in eens is het zover…

In de buurt van onze opvanglocatie woonde een ezel samen met 2 geiten.
Niks mis mee zo op het oog alleen beide eigenaren hadden wel zoiets wij gunnen hem een ezelmaatje.
Meestal wordt gezegd en gedacht één ezel is geen ezel.

Na contact gehad te hebben met Joop, onze voorzitter en zorg coördinator vonden beide eigenaren Sieb wel een zeer geschikte en passende ezel. De huidige ezel Twister  is jong en kan nog veel leren  van een ervaren ezel zoals Sieb.
Kort daarna nam Sieb afscheid van zijn mede ezels in Zwinderen en stapte met frisse energie en ook beetje nieuwsgierig in de trailer.

Op de plek van bestemming aangekomen werd hij eerst van harte welkom geheten en geknuffeld door beide nieuwe eigenaren..
Nou dat stond hem wel aan..
Eenmaal in de nieuwe weide ging Sieb eerst de boel verkennen en kwam al snel Twister van bijna 2 tegen.
Dat was voor Twister wel erg spannend. Na wat gesnuffeld te hebben aan elkaar ging de verkenning door en nam Sieb de regie… er kwam leven in de brouwerij.

Na een heerlijk bakje koffie en vele foto`s en een filmpje rijker  zagen wij dat het goed ging komen met beide ezels en de blijkt ook wel.
Sieb, heeft bij de leeftijd passend, op zijn eigen rustige wijze de regie overgenomen en geniet van het samen wonen met Twister, en wat later ook beide geiten van zijn nieuw paradijsje… Hij wordt omschreven als een keurige man, erg lief en heel geduldig.

En ook al wordt hij gemist door de oude eigenaren, ze zien wel in dat hij het erg naar zijn zin heeft samen met Twister, de geiten en de nieuwe eigenaren.